Article-1a-0813

A családi víztisztító használatának előnyei

Mint minden beruházás, a víztisztító-berendezés megvásárlása előtt is érdemes átgondolnunk, mekkora összeget kell rászánnunk az adott termékre vagy szolgáltatásra. Üzleti szempontból az egyszeri beruházások 4-5 éves megtérülése már igen jónak mondható, ezzel szemben saját és partnereink tapasztalata alapján a Platinus Aqua víztisztító készülékek ára egy 4 tagú család esetében akár 1 év alatt megtérül. Túl az anyagi előnyön, további fontos szempontokat is érdemes figyelembe vennünk.


Egészség

A szervezetünk egészséges működéséhez vízre van szükségünk, méghozzá minél tisztább vízre! Testünk több mint 70 %-ban vízből áll, ezért nem lehet túlhangsúlyozni az elfogyasztott víz minőségének jelentőségét! A vízhálózat fertőtlenítésére használt klóron kívül a vízben előfordulhatnak ipari szennyeződések, nehézfémek, homok, esetleg gyógyszer-maradványok, vagy más toxikus anyagok. A fordított ozmózis elven működő készülékek által tisztított csapvíz viszont ellenőrzött, valóban kiváló minőségű, így biztosak lehetünk benne, hogy az elfogyasztott víz egészséges és optimális szervezetünk működtetéséhez.

Kényelem

Ha otthonról nyerjük a friss vizet, nem kell a nehéz ásványvizes palackokat cipelni a boltból, vagy elvinni az üres üvegeket a szelektív kukához. Nincs más dolgunk, mint megnyitni a készülék csapját és máris fogyaszthatjuk a kristálytiszta vizet.
Az esedékes évenkénti karbantartás időpontját a Platinus Aqua Kft egy ügyfélnyilvántartó program segítségével figyeli, majd az időpontot megelőzően 1 hónappal email-ben értesíti a kedves ügyfelet a közelgő karbantartásról. Ezek után egy kedves ügyfél-szolgálatos hölgy telefonon leegyezteti a pontos időpontot, amikor a cég egyik szakembere elvégezheti az esedékes éves karbantartást. A karbantartások között a készülékek teljes körű garanciát élveznek.

 

002-3

Jelentős megtakarítás

Egy átlagos négytagú család esetében, ahol mindenki egy palack ásványvizet fogyaszt el naponta, a víztisztító készülék ára egy év után megtérül, ezt követően pedig minden egyes további évben több mint 100 ezer forint megtakarításunk keletkezik az ásványvízhez képest. A járulékos költségek is csökkennek, hiszen nem kell rendszeresen lecserélni a háztartási gépeinket azért, mert a vízkő miatt tönkrementek.

Egészséges, ízletes ételek

Nemcsak az iváshoz, hanem a főzéshez is tiszta vízre van szükség. Forralással nem tudjuk közömbösíteni a vízben esetlegesen előforduló káros anyagokat, hiszen a forralás csak a baktériumokat tudja elpusztítani. A fordítottozmózis-eljárás azonban molekuláris szintű szűrést biztosít, így maradéktalanul kiszűri az egészségre káros anyagokat.
A tisztított vízzel főzött tea, kávé és természetesen az ételek is finomabbak és egészségesebbek.

Környezetvédelem

A műanyagpalackok jelentik az egyik legnagyobb veszélyt a környezetre. Ha PET palackokat használunk, akkor jelentősen hozzájárulunk bolygónk pusztításához. Sajnos a szelektív hulladékgyűjtés sem jelent megoldást, hiszen az újrahasznosítás során rengeteg plusz energia kerül felhasználásra.
A Platinus Aqua Kft családi víztisztító készülék mentesíti a környezetet a műanyag palackoktól, ballonoktól, így hatékonyan óvhatjuk környezetünket!

További információkhttp://viztisztito.hu/csaladi-ivoviztisztitas/