Szervizes kolléga, Platinus Aqua

A víztisztító készülékek karbantartása

Ahhoz, hogy újonnan vásárolt víztisztító készülékünk előnyeit sokáig élvezhessük, és nap mint nap biztosítsa számunkra az iváshoz és az ételek elkészítéséhez szükséges  friss vizet, a berendezést rendszeresen karban kell tartani. Ha rendszeres időközönként szakemberrel ellenőriztetjük a berendezés állapotát és megtörténnek a szűrőcserék, megelőzhetjük a meghibásodásokat és biztosíthatjuk a víz minőségét is. Az így elvégzett karbantartások után a készülék újra teljes körű garanciát élvez a következő szerviz idejéig. Tehát minden rendszeresen szervizelt Platinus Aqua víztisztító készülék élettartam garanciát élvez.

A karbantartási díj rejtett költségek nélkül

A berendezés átalánydíjas karbantartása nettó 24.000.- forintba kerül, amely már minden költséget tartalmaz, a szűrők cseréjét, (szükség esetén a Filmtec membrán díját is), a felújításhoz szükséges új alkatrészek árát, a készülék alapos átvizsgálását és műszeres ellenőrzését, illetve a szakember munkadíját és a kiszállási díjat is. Egyéb, rejtett költségek nincsenek, így akár tervezni is tud ezzel az összeggel, ami családi felhasználás mellett naponta 67 Ft. Ez a költség még egy kis üveges ásványvíz árát sem fedezné. Átlagos vízszennyezettség és családi felhasználás mellett (4 tagú családnál, ~napi15 liter víz fogyasztása) a karbantartást évente egyszer szükséges elvégeztetni. A karbantartásokat a Platinus Aqua Kft. képzett és gyakorlott munkatársa végzi, akinek munkájáért felelősséget vállalunk.

Szakértő segítség a vásárlás előtt és után is

Szívesen segítünk önnek már a vásárlás előtt is egy a helyszíni felmérés és szaktanácsadás keretében. A vízkezelés 3 fő területén tudunk megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek, vannak berendezéseink klórmentesítésre, vízlágyításra és ivóvíztisztításra is. Ezek megoldások tökéletesen együtt tudnak működni és kiegészítik egymást. A megismert igények alapján kollégáink elmondják, az épületben milyen vízkezelési megoldásokat érdemes alkalmaznia, hol érdemes elhelyeznie a készülékeket és mire érdemes figyelnie a berendezés használatakor.