Irodai víztisztító és vízadagoló

Akár 80% költségmegtakarítás a ballonos vízadagolókhoz képest!

Balloncsere az irodában

Nincs ballon, nincs cipekedés

Elege van a műanyag ballonok cserélgetéséből?

Gondot okoz a raktározásuk?

Cége túl sokat költ ásványvízre?

Miért ne oldhatná meg kollégái ivóvízzel való ellátását egyszerűbben, kényelmesebben és gazdaságosabban?!

Irodai álló gép

Váltson!

Folyamatosan elérhető kristálytiszta vízre.

Mostantól ügyfelei és kollégái mindig friss, tiszta és egészséges vizet fogyaszthatnak. Többé nem kell irodabérleti díjat fizetnie csak azért, hogy teli és üres ballonokat tároljon.

A Platinus Aqua irodai víztisztító és vízadagoló készülékek közvetlenül a vezetékes vízhálózatról nyerik a vizet, és a ma ismert legkorszerűbb molekuláris szintű szűréssel – a fordítottozmózis-technológiával – kristálytiszta, egészséges ivóvizet biztosítanak három hőmérsékleten.

Legyen szó akár egy frissítő pohár vízről, akár egy forró tea vagy kávé készítéséről, a kristálytiszta, üdítő víz mindig a kívánt minőségben és mennyiségben fogyasztható.

A Platinus Aqua vízadagolói biztonságot nyújtanak cégének, hiszen nincsenek rejtett és váratlan költségek. A tervezhető, fix díjon történő karbantartások meghosszabbítják a készülékre vonatkozó garanciát, így a folyamatos karbantartás élettartam-garanciával párosul.

A karbantartások félévente esedékesek, és tartalmazzák az aktuális szűrők cseréjét kiszállással és munkadíjjal együtt. Abban az esetben, ha egy készülék több mint 40 munkatársat szolgál ki, rövidebb karbantartási periódusra van szükség.

Ingyenes helyszíni szaktanácsadás:

Amennyiben szeretne végleg megszabadulni az ásványvíz beszerzésével és tárolásával járó gondoktól, kérje ingyenes helyszíni szaktanácsadásunkat!
Szaktanácsadás megrendelése

 

Irodai gép kezelőfelülete

A készülék paraméterei:

 • Kristálytiszta víz 3 hőmérsékleten
 • 2,5 l-es forróvíz-tartály (85–95°C)
 • Gombnyomásra felforralás
 • 2 l-es hidegvíz-tartály (2–7°C)
 • 8 l-es szobahőmérsékletűvíz-tartály
 • 5 lépcsős szűrőrendszer
 • 190 liter/nap vízkapacitás
 • Beépített nyomásfokozó szivattyú
 • Méretek: 330x400x1050 mm
 • Szín: fehér vagy antracit
 • CE minősítés

 

Letölthető anyagok

Nyomtatható változat (Színes A4)

Nyomtatható változat
(Színes A4)

Letölthető árlista

Nyomtatható árlista A4

Nyomtatható árlista A4

Irodai készülékek és kiegészítők

A Platinus Aqua víztisztító és vízadagoló készülék előnyei:

Minőség:

A vízadagoló készülék a ma ismert legkorszerűbb molekuláris szintű szűréssel – a fordítottozmózis-technológiával – biztosítja a kristálytiszta, egészséges ivóvizet. A kávé zamata sokkal jobban érvényesül, a tea kristályosan csillogó, és többé nem úszik olajszerű folt a tetején.

Kényelem:

A Platinus Aqua vízadagoló soha nem fogy ki! Az üzemeltetéshez nincs szükség nehéz 20 literes műanyag vizesballonok tárolására, cserélgetésére. Egyetlen feladatunk a gombot megnyomva pohárba tölteni a kristálytiszta ivóvizet.

Egészség:

A kristálytiszta ivóvíz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket és toxikus anyagokat.

Környezettudatosság:

Nem terheljük a környezetet műanyag hulladékokkal, és az ásványvíz gépkocsival történő kiszállítására sem lesz többet szükség.

Gazdaságos üzemeltetés:

Az üzemeltetési költségek a karbantartási díjakra korlátozódnak, melyek töredékei a ballonos vízadagolóknál megszokott víz árának. Nincs szükség több négyzetméter irodát fönntartani a ballonok raktározásához.

Kedvező költségelszámolás:

Nincs az ásványvíznél megszokott természetbeni juttatást terhelő adó- és járulékköltség. Az aktuális szervizdíjak a könyvelésben a karbantartási költségek között teljes mértékben elszámolhatóak.

Szolgáltatások, amelyeket a vízadagoló készülékekhez kínálunk:

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás:

A szükséges vízmennyiség ismeretében szakértő munkatársaink segítenek a szervizintervallumok meghatározásában és a készülékek elhelyezésével kapcsolatos optimális megoldás megtalálásában.

Ellenőrzött vízminőség:

Készülékeinket kizárólag a legkiválóbb minőségű, hologrammal védett amerikai Filmtec™ membránokkal szereljük, amelyek megfelelnek az NSF/ANSI Standard 58 szabvány és a fordított ozmózisos ivóvízkezelő rendszerek szigorú előírásainak. A membrán állapotát szakembereink minden szerviz alkalmával műszeresen ellenőrzik.

Megbízható szervizháttér:

Rendszeres karbantartás és helyszíni szerviz a használat figyelembevételével.

Műszaki támogatás:

Meghibásodás esetén a vízadagoló készüléket a legrövidebb időn belül a helyszínen javítjuk. Ha a javítás határidőre nem végezhető el, cserekészüléket állítunk üzembe.

Élettartam-garancia:

Az időszakos karbantartások elvégzése esetén a készülékekhez folyamatos garanciát biztosítunk.

Teljes körű ügyfélszolgálat:

Szakmai tanácsadással, megrendeléssel vagy szervizzel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kollégáink munkanapokon 9–16 óra között várják hívását.

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000