Jogi nyilatkozat

A jelen Oldal használatával Ön elfogadja ezen feltételeket.

Jelen weboldalt (a továbbiakban: „www.viztisztito.hu”) a magyar törvények szerint bejegyzett, 1032 Budapest, Kiscelli utca 20. székhelyű, Platinus Aqua Kft. működteti.

Hozzáférhetőség

A Platinus Aqua Kft. minden szükséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a jelen honlap tartalma a valóságnak megfelelő és naprakész legyen, de a honlap tartalmának megbízhatóságával kapcsolatban felmerült igényekért, kárért nem vállal felelősséget.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok

A Platinus Aqua Kft. honlapján megjelenő anyagok (így különösen: adatok, szövegek, dokumentumok, információk, technikai eljárások, képek, foto, audio vagy video-anyagok, ábrák, grafikonok, grafikák, kreatív- és reklám-anyagok) a Platinus Aqua Kft. vagy a részünkre a felhasználást engedélyező személy(ek) szellemi tulajdonát képezik, így a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

Ennek megfelelően – a Platinus Aqua Kft. hozzájárulása nélkül – tilos azok bármiféle felhasználása (módosítása, feldolgozása, átdolgozása), többszörözése, a nyilvánossághoz való közvetítése, tükrözése, így különösen tilos azok saját célú kereskedelmi, reklámozási vagy egyéb jövedelemszerző tevékenységet szolgáló felhasználása. A honlapon található anyagok csak abban az esetben használhatók fel harmadik személyek részéről, ha minden egyes másolaton forrásként megjelenítik a honlapunkra (www.viztisztito.hu) és a Platinus Aqua Kft.-t megillető szerzői jogi védelemre utaló „©Platinus Aqua Kft.” megjegyzést, azzal a további feltétellel, hogy ez a felhasználás csak ismeretterjesztés céljából történik és az anyagok módosítás nélkül kerülnek felhasználásra.

Az adatok pontossága

A Platinus Aqua fenntartja a jogot termékeinek fejlesztésére, valamint a műszaki adatok és specifikációk minden külön értesítés és kötelezettség nélkül történő változtatására.

A weboldalon és a katalógusokban a termékek ábrázolása csak demonstrációs célból történt, a forgalmazott termékek kialakítása és tulajdonságai eltérőek lehetnek. Az aktuális termékspecifikációkkal kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.