Irodai vízadagoló

Miért gondoskodjunk ivóvízről az irodában?

A napi ajánlott 2-3 liternyi folyadékbevitelt otthon a legkönnyebb megoldani, hiszen nem kell sehova sem cipelni a vizet, mivel kéznél van. A munkahelyünkön viszont már nehezebb a helyzet, hiszen a megfeszített munkatempó miatt könnyen megfeledkezhetünk a folyadékbevitelről. Ráadásul, ha a csapvizet nem szeretjük, hanem ásványvizet fogyasztunk, akkor bizony cipelnünk kell a nehéz palackokat otthonról vagy a sarki kisközértből. Ráadásul ez utóbbi a csapvízhez képest drága is.

A vízhiány rontja a hatékonyságot

Szerencsére egyre több munkáltató látja be, hogy megéri vizet biztosítani a dolgozóknak az irodában. A vízhiány ugyanis megnehezíti az egyes szervek munkáját, és az egész test működésére negatív befolyással van. Így nem meglepő, hogy a dehidratáció eredményeképp a munkatárs koncentrációja romlik, fáradékony, álmos és levert lesz, ezért nem tud olyan hatékonyan dolgozni. Ha pedig egész nap a számítógép előtt kell ülnie, könnyen megfeledkezhet arról, hogy innia kellene, és már csak akkor tölt magának egy pohár vizet, ha teljesen kiszáradt.

Tiszta víz az irodában

Ivóvíz a dolgozóknak

Ahol felismerték dolgozók ivóvíz ellátásának fontosságát, ott a legtöbb helyen ballonos gépekkel találkozunk a folyosókon, de van néhány olyan cég is ahol a konyhában állnak kartonszám a teli ásványvizes palackok. Ezeknél a cégeknél mindennapos problémát jelent a ballonok vagy palackok tárolása és cipelése. A tapasztalat azt mutatja, hogy rendszerint a 40 kilós titkárnőnél fogy ki a vízadagoló, aki aztán cipelheti az emeletre a 19 literes teli ballont. Az ásványvíz vásárlás költsége pedig a cég költségvetését terheli, ami azonban nem számolható el csak a reprezentációs keret terhére, vagy rosszabb esetben csak természetbeni juttatásként kerülhet be a könyvelésbe.

Irodai víztisztító és vízadagoló

RO-OFMunkaadóként, vagy a pénzügyi osztály vezetőjeként ismerős lehet a fenti helyzet, ha a cégénél változtatna ezen az áldatlan helyzeten, akkor a Platinus Aqua irodai víztisztító és vízadagoló készüléke segíthet ebben. A fordított-ozmózis membránnal felszerelt Platinus Aqua irodai víztisztító a vezetékes ivóvízhálózatra köthető, a legkorszerűbb szűrési technológiával a klór és egyéb szennyező anyagokon túl, képes a hormonokat és a gyógyszermaradványokat is kiszűrni. Soha nem fogy ki, így folyamatosan biztosítja a vízellátást az irodában. Az egészséges és kristálytiszta vizet a kollégák 3 hőmérsékleten fogyaszthatják (hideg, szobahőmérsékletű és forró), könnyen készíthetnek vele teát, kávét, nagy melegben pedig egy frissítő limonádét. Nem kell többé cipekedni, megszűnnek a tárolással járó problémák.

Akár 80% költségmegtakarítás

Mindezeken az előnyökön túl a készülék leglátványosabban a cég költségeit képes csökkenteni, ugyanis a ballonos vízadagolókhoz képest akár 80% megtakarítást lehet vele elérni. Ellentétben az ásványvíz költségeivel a készülék vételára és a karbantartások is 100%-ban elszámolhatóak.

A családi változathoz hasonlóan az irodai víztisztító és vízadagoló készülékhez is élettartam garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy minden elvégzett karbantartás után a következőig teljes helyszíni garanciát biztosítunk.

A Platinus Aqua Irodai víztisztító a költségek jelentős megtakarításán túl, egy egészséges ivóvizet biztosító kényelmes eszköz, ami egy pár fős irodát vagy akár több száz fős munkahelyet is könnyedén kiszolgál. Ezzel a készülékkel egyszerűen és költséghatékonyan megoldhatja a dolgozók napi ivóvíz szükségletét, mégpedig kristálytiszta vízzel.