Nagyteljesítményű víztisztítók

Kristálytiszta víz éttermekbe, cukrászdákba, óvodai és iskolai konyhákba. Egyedi igényekre szabott víztisztító készülékek, ha nagy mennyiségű kristálytiszta vízre van szüksége.

Schéf az étteremben

Az utóbbi években a tudatosabban táplálkozó emberek részéről egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi és egészséges ételek, italok iránt. Ennek köszönhetően az éttermek és a cukrászdák is átalakították kínálatukat, finom és egészséges fogásokkal töltötték meg az étlapokat. A minőségi alapanyagok között így került a figyelem központjába az ételek legfontosabb összetevője a kristálytiszta, mindenféle szennyeződésektől mentes ivóvíz.

A vízfelhasználási igényekhez igazítva

Nagyteljesítményű víztisztító készülékA nagy kapacitású víztisztító megoldásokat mindig a vízfelhasználási szokásokhoz méretezve állítjuk össze. Figyelembe kell venni a napi teljes vízfelhasználást, az egyszerre kivett legnagyobb vízmennyiséget és a vízvételezések között eltelt idő is, mert csak ezek alapján lehet egy megfelelő műszaki megoldást kiválasztani.

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás

A legtöbb esetben egy helyszíni felmérésen lehet a leginkább átlátni pontosan milyen megoldás is lehetséges. Műszaki kollégánk a helyi adottságok alapján pontosan meghatározza hogyan lehet elhelyezni a készüléket, milyen kifolyású csapra, milyen méretű tartályra lesz szükség és minden felmerülő kérdésben tájékoztatást ad.

Ingyenes szaktanácsadás megrendelése

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000