Ismerjen meg minket!

Először 1997-ben tapasztaltuk meg, hogy olyan betegségek esetében, ahol a hagyományos orvoslás nem tudott eredményeket elérni, ott néhány egyszerű változtatással a táplálkozásban szinte a csodával határos eredményeket lehetett elérni. Sok-sok kérdés, kutatás és információgyűjtés után 1999-ben köteleztük el magunkat a mellett, hogy a gyógyszerek és egyéb utólagos tüneti kezelések helyett, reális alternatívát mutassunk az embereknek a betegségek megelőzésére és az egészség tudatos megőrzésére.

Küldetésünk

“Elérni, hogy a magyar emberek egész életükben kényelmesen, gazdaságosan és gondtalanul jussanak kristálytiszta, egészséges ivóvízhez otthonukban.

Továbbá hozzásegíteni a Magyarországon működő cégeket ahhoz, hogy a munkatársaikat folyamatosan, költséghatékonyan és problémamentesen tudják ellátni minőségi, friss ivóvízzel az irodában.

Ezzel hozzájárulni egy egészségesebb magyar társadalomhoz.”

A kristálytiszta víz, az egészség alapja

2001-ben megalakult a Platinus Bt (később Platinus Aqua Kft.), mely kezdetben kizárólag étrend-kiegészítők népszerűsítésével foglalkozott. Munkánk eredményeképp 2004-re több mint hatezer család választotta, hogy önálló tudatos lépéseket tesz a saját egészsége érdekében. Ekkor elérkezett az idő, hogy az eddig megszerzett tudást és tapasztalatot fölhasználva, elkezdjük fölhívni az emberek figyelmét az egészséges táplálkozás egyik legfontosabb, mégis leginkább félreértett összetevőjére, a kristálytiszta vízre.

Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük az emberek tájékoztatását a vízzel kapcsolatos 3 elemi tévedésről, mert ezek olyan hiedelmek, melyek igen erős gátját képezik a mai civilizált társadalomban egy lényegesen egészségesebb élet lehetőségének.

Költségcsökkentés az irodában, irodai vízadagolók

2008-banfelismertük az irodapiac igényeinek változását: a költségek csökkentésének és a ballonok cserélgetésének és tárolásának problémáit. A piaci igényekre válaszolva megkezdtük az irodai víztisztító és vízadagoló készülékek forgalmazását a már megszokott magas minőségű szolgáltatással, teljes élettartam garanciával. A megnövekedett igényeknek megfelelően 2010-től már klórmentesítő és vízlágyító készülékeket is forgalmazunk.

Hosszútávú partnerkapcsolat és élettartam garancia

Már az indulásnál az volt a célunk, hogy partnereink úgy tekintsenek ránk, mint egy megbízható társra, aki folyamatos szolgáltatást és szervizhátteret biztosít meglévő víztisztító berendezéseik mellé. Azért, hogy ezt biztosíthassuk, több gyártó modelljeit is teszteltük, és a minőség alapján választottunk a legmegbízhatóbbat. Készülékeinket a legelismertebb és legmegbízhatóbb, holgrammal védett amerikai FilmtecTM membránokkal szereljük, melyek élettartama gyakran duplája a piacon kapható egyéb ozmózis membránoknak. A magas minőségi követelmények mellett, ügyfeleinknek a vásárolt készülékekhez rendszeres időszakos karbantartást biztosítunk a használat figyelembevételével, és e mellé teljes élettartamra szóló garanciát vállalunk a víztisztító készülékekre.

Üzemeltetés rejtett költségek nélkül

Árpolitikánknál fontos szempont, hogy ügyfeleinket ne érhessék kellemetlen meglepetések. Ezért mind a készülékek árai, mind pedig a karbantartási díjak tartalmazzák a kiszállási és munkadíjakat is. Nincsenek rejtett költségek, az árak egységesek Magyarország egész területén. A karbantartási díjak átalánydíjak, ami azt jelenti, hogy a költségek előre tervezhetőek, nincsenek extra kiadások a membráncsere, vagy esetleges meghibásodás esetén sem.

Platinus Aqua csapat

Azok a szakemberek, akikkel ma együtt dolgozunk, 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az ivóvíz tisztítás vagy akár a konyha- és irodabútorok szerelése területén. Ezért a Platinus Aqua egy fiatal, mégis tapasztalt, dinamikus és rugalmas cég, melynek feladata, hogy Ön folyamatosan kristálytiszta egészséges ivóvízhez jusson.

Tegyen próbára bennünket!

Szabó Péter Tisztelettel:
Szabó Péter
tulajdonos, ügyvezető