Visszasózó modul

Ásványianyag-visszapótló patron

Cikkszám: RO-K-SO+

Az ásványi anyagot visszapótló patron inkább az íz megváltoztatására mintsem a szervezetünk ásványi anyagainak pótlására használható.

15 240 Ft
Nettó 12 000 Ft
 

Fontos tudni!
A nélkülözhetetlen ásványi anyagokat gyümölcsökből, tejtermékekből és teljes kiőrlésű magvakból pótoljuk, mivel ezek a szervezet számára feldolgozható módon, szerves kötésekben tartalmazzák azokat.

Akik különböző kirándulások, túrák alkalmával szoktak magashegyi forrásvizeket inni pl. a Magas-Tátrában vagy az Alpokban, már elsőre nagyon finomnak érzik a kristálytiszta ozmotikus vizet, hiszen ennek az íze leginkább a hegyi forrás- vagy gleccservizekéhez hasonlít.

A magas ásványi anyag tartalmú ásványvizekhez és cukros üdítőkhöz szokott ember viszont a teljesen tiszta ozmózis vizet először esetleg kesernyés vagy fanyar ízűnek érzékelheti, azonban néhány hét alatt még az ő esetükben is az tapasztalható, hogy hozzászoknak, sőt megszeretik a tiszta vizet olyannyira, hogy gyakran nem is hajlandóak többé meginni azt az ásványvizet, amelyet korábban finomnak tartottak.

Kinek ajánljuk?

Ezt a patront annak ajánljuk, aki esetleg nehezen barátkozik meg a kristálytiszta víz lágy ízével. A parton a víztisztítóval együtt és utólag is felszerelhető. Javasoljuk a dupla csappal való együttes használatát, így bármikor szabadon kiválaszthatjuk, hogy éppen ásványokkal pótolt vagy egyszerűen tiszta vizet kívánunk a pohárba tölteni. Élettartama az elfogyasztott víz mennyiségének függvényében alakul, cseréje a rendszeres karbantartások alkalmával szükséges.

Tulajdonságok:

  • megfelel az NSF/ANSI standard 60 szabványnak
  • legfeljebb ~3000 liter vízhez elegendő
  • cseréje minden karbantartásnál esedékes.

Összetevők:

  • 32% MgO
  • 63% CaCO3
  • 2% MgCO3

RO duplacsap króm

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000