Platinus Aqua szerviz

Karbantartás – RO-CSS, RO-CSE készülékekhez

Cikkszám: RO-SZ-CS

Magában foglalja az aktuális szűrők, szükség esetén a membrán cseréjét (az összes felhasznált alkatrészt), a víztisztító készülék átvizsgálását, műszeres ellenőrzését, a munkadíjat és a kiszállási díjat.

44 450 Ft
Nettó 35 000 Ft
 

Átalánydíjas karbantartás

A tervszerűen végzett karbantartási munkákat átalánydíjas rendszerben végezzük el, így Ön itt is fix költséggel tud számolni. A karbantartás díja tartalmazza a kiszállás, a munkadíj és a szűrők költségeit, grátiszként pedig minden elhasználódott alkatrészt díjtalanul kicserélünk. Műszaki kollégánk a karbantartás alkalmával műszeresen átellenőrzi a készülék és a Filmtec™ membrán állapotát,  aminek cseréje sem jelent plusz költséget. A gépet felújítva hagyja ott, úgy hogy az a következő szerviz alkalmáig stabilan működhessen.

Tervezhető költségek

A karbantartási szolgáltatásnak köszönhetően egy rendszeresen karbantartott gép esetében nem kell számolnia semmilyen plusz költséggel. Például egy átlagos családi felhasználás mellett üzemelő víztisztító készüléknél kb. 4-6 évente elkopik a tisztavíz csap, ami egy közel tízezer forintos tétel lenne. A Platinus Aqua szolgáltatásában a tervszerű karbantartásoknál ez csap automatikusan, külön díj nélkül cserére kerül.
Ugyanígy minden elhasználódott alkatrészt és tömítést kicserélnek a kollégák. Ha év közben mégis meghibásodást tapasztalna akkor sincs plusz költsége, mert a hibát díjtalanul a helyszínen javítjuk.

A garancia nem vonatkozik a szűrőbetétek élettartamára, mert azt jelentősen befolyásolja a nyers víz minősége, illetve az ivóvíz ízére és élvezeti értékére, mivel az egy szubjektív élményen alapszik.

A RO-víz íze nem hasonlít az ásványvizek édeskés ízéhez, sokkal inkább az ásványokban szegény magashegyi forrásvizekéhez.

Tulajdonságok:

  • RO-CSS és ROCSE készülékhez
  • Tartalmaz minden költséget (kiszállás munkadíj, felhasznált alkatrészek)
  • Családi felhasználás (max.15 liter/nap) és átlagos vízszennyezettség mellett a karbantartást évente szükséges elvégezni.
  • Rendszeres karbantartás mellett folyamatos garanciát biztosítunk a készülékre.

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000