Családi ivóvíztisztítás

Boltból cipelni kartonszám a drága ásványvizet? Minek, ha a töredékéből meg tudom oldani, és még cipekednem sem kell?!

egészség tiszta víz othon, alpesi forrásvíz

Kristálytiszta, egészséges ivóvíz!

Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a vízcsapot!

Képzelje el, hogy egy csodálatos alpesi kiránduláson vesz részt! Tiszta, kék égbolt, körben csodás hegyek, zöldellő fennsíkok. A túra alatt igencsak megszomjazott. Egyszer csak megpillant egy csillogó, kristálytiszta vizű magashegyi forrást. Megtölti a kulacsát, majd – a természet lágy ölén – élvezettel kortyolgatja el a finom, éltető nedűt…

Most képzelje el, hogy ezt az egészséges, hűsítő, KRISTÁLYTISZTA nedűt akár mindennap élvezheti! És még csak az Alpokba sem kell mennie érte. Egyszerűen csak kisétál a konyhába, megnyitja a csapot, és a poharába tölti.

Ásványvíz cipelés helyett víztisztító

Boltból cipelni kartonszám a drága ásványvizet?

Minek, ha a töredékéből meg tudom oldani és még cipekednem sem kell?!

Használja ki a Platinus Aqua víztisztító készülék minden előnyét, és töltsön kristálytiszta vizet a poharába már holnap! Miért cipelné feleslegesen a boltból kartonszám az ásványvizet, minek költene rá napi több száz forintot, ha ennek a töredékéért sokkal tisztább, egészségesebb víz folyhat a saját konyhájában egyenesen a csapból?

Miért ne főzhetné a kávét, teát és az ételeket is KRISTÁLYTISZTA vízből?!

Ezután már nem kell spórolnia a drága ásványvízzel! Ha az Ön konyhájában is Platinus Aqua víztisztító készülék biztosítja az egészséges, kristálytiszta ivóvizet, akkor korlátlanul használhatja a főzéshez is, így az ételek is sokkal egészségesebbek lesznek.

Szokott teát főzni? Előfordul, hogy másnapra a tea tetején egy “gusztusos” kis filmréteg úszik? Én régen mindig azt hittem, hogy ez a teából kerül oda. Ez tévedés! A filmréteg a vízből válik ki! Honnan tudom? A KRISTÁLYTISZTA vízből készült teán SOHA nincs ilyen filmréteg! Mindamellett sokkal zamatosabb. Próbálja ki Ön is!

Platinus Aqua víztisztító készülék

Tiszta, egészséges ozmotikus víz, literenként 6 Ft-ért.

A kristálytiszta vizet előállító Platinus Aqua víztisztító készüléket munkatársaink egy óra alatt üzembe helyezik az Ön konyhájában. Ez a fordítottozmózis-technológiával működő, mosogatószekrénybe építhető, tárolótartállyal és külön csappal ellátott vízszűrő berendezés automatikusan működik, így a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata marad: megnyitni a csapot ahhoz, hogy tiszta vízhez jusson.

A kieresztett vizet a készülék automatikusan pótolja a tartályban, így Önnek mindig 12 liter kristálytiszta ivóvíz áll rendelkezésére.

A Platinus Aqua víztisztító készülék minden eddig ismert hagyományos szűrési eljárásnál hatékonyabb, ezáltal jobb vízminőséget biztosít az Ön számára!

Egészséges ételek kristálytiszta vízból

Azon kívül, hogy egészséges és kényelmes, még pénzt is tudok megtakarítani?!

Egy négytagú családnál a víztisztító készülék már az első évben visszahozza a teljes vételárat, a második évtől pedig évi közel 140.000 Ft megtakarítást biztosít Önnek!

Végezzen el kalkulátorunkkal egy egyszerű számítást!

Adja össze, hogy Ön és családja egy év alatt mennyit költ ásványvízre, esetleg különböző üditőitalokra!

Ezt hasonlítsa össze a Platinus Aqua víztisztító készülék fenntartási költségeivel!

 

Milyen költsége van egy víztisztítónak?

A Platinus Aqua családi víztisztító készülék üzemeltetési költségei két részből tevődnek össze:

Platinus Aqua családi víztisztítóKészülék vételára: 118 031 Ft +ÁFA
Ez az ár tartalmazza a készülék vételárát, a kiszállítás és beszerelés teljes költségeit az ország egész területén 1 év garanciával.

Évente esedékes karbantartás díja: 35 000 Ft +ÁFA
Ez egy átalánydíj, amely magában foglalja az aktuális szűrők, szükség esetén a membrán cseréjét (az összes felhasznált alkatrészt), a vízszűrő készülék átvizsgálását, műszeres ellenőrzést, bármely meghibásodott alkatrész cseréjét, a munkadíjat és a kiszállási díjat.

Családi készülékek és kiegészítők

Szervizes kolléga, Platinus AquaÉlettartam garancia

Családi felhasználás (max. 15 liter/nap) mellett a karbantartást évente szükséges elvégezni. Az 1 év alapgarancia letelte után minden egyes karbantartás elvégzésével a garancia újabb 1 évvel meghosszabbodik. Ez azt jelenti, hogy a rendszeres karbantartások betartásával Ön teljes élettartamra szóló garanciát élvez.

Összegezve a fentieket: a víztisztító beruházás már az első évben visszahozza a berendezés árát! A második évtől pedig Önnek az összes fenntartási költsége csupán évi bruttó 44.450 Ft, így több mint 100.000.- forintos megtakarítása keletkezik!
(Ezen számítást egy 4 tagú család átlagos fogyasztását figyelembe véve készítettük.)

Ingyenes helyszíni szaktanácsadás:

A szaktanácsadás alkalmával segítünk fölmérni az igényeket, a helyszíni sajátosságokat és megtalálni az optimális megoldást. A helyszíni szaktanácsadás díjmentes és kötelezettség nélkül igénybe vehető.
Szaktanácsadás megrendelése

Amennyiben a víztisztító készüléket családi fogyasztási körülményektől eltérően – pl. óvodában, iskolában, étteremben – tervezik használni, úgy a megnövelt teljesítményű készülékre és a karbantartások periódusára vonatkozóan egy előzetes felmérés és becsült fogyasztási adatok alapján tudunk megfelelő műszaki tartalommal bíró ajánlatot adni.

A Platinus Aqua víztisztító készülékkel csak nyerhet! Nézzük meg mi mindent:

Egészséget:

KRISTÁLYTISZTA ivóvizet, amely nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus, radioaktív és rákkeltő anyagokat.

Egészséges, finom ételeket:

Ne felejtse el, hogy a forralás nem képes közömbösíteni a vízben lévő vegyi anyagokat! A Platinus Aqua víztisztító készülékkel ízletesebb és SOKKAL EGÉSZSÉGESEBB ételeket készíthet. Soha többé nem fog a teája tetején másnap gusztustalan folt úszkálni.

Kényelmet:

A készülék automatikusan működik, így a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata maradt: a csapot kell megnyitni ahhoz, hogy tiszta vízhez jusson. Bevásárláskor a csomagok mérete és súlya a felére fog csökkenni. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelnie.

Tiszta környezetet:

A szemétszállítóknak is elég lesz hetente két kuka helyett csak egyet fizetni! Nem is beszélve a környezetszennyezésről! Vége a rengeteg szemétbe dobott műanyag palacknak!

Évi közel 140.000 Ft megtakarítást:

Ekkora összegű megtakarítást tudhat magáénak egy átlagos négytagú család, csak az ásványvizet számolva. Ebből a pénzből akár minden évben elmehet nyaralni valahová. A Platinus Aqua víztisztító készülékkel innentől kezdve a teljes költsége mindössze napi 111 Ft lesz. Egy kis üveg ásványvíz ára fedezi az egész család ivó és főzővíz szükségletét.

A járulékos költségek csökkenését:

Az évi közel 140.000 Ft megtakarítás mellett innentől kezdve nem szükséges a kávéfőzőt kétévente lecserélni a vízkő miatt. A KRISTÁLYTISZTA víz ugyanis vízkövet sem tartalmaz, így beletöltheti a gőzölős vasalóba, vagy akár a gépkocsi akkumulátorába vagy hűtőberendezésébe.

Szolgáltatások, amelyeket a készülékekhez kínálunk:

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás:

A szükséges vízmennyiség ismeretében szakértő munkatársaink segítenek a szervizintervallumok meghatározásában és a vízszűrő készülékek elhelyezésével kapcsolatos optimális megoldás megtalálásában.

Ellenőrzött vízminőség:

Készülékeinket kizárólag a legkiválóbb minőségű, hologrammal védett amerikai Filmtec™ membránokkal szereljük, amelyek megfelelnek az NSF/ANSI Standard 58 szabvány és a fordított ozmózisos ivóvízkezelő rendszerek szigorú előírásainak. A membrán állapotát szakembereink minden szerviz alkalmával műszeresen ellenőrzik.

Megbízható szervizháttér:

Rendszeres karbantartás és helyszíni szerviz a használat figyelembevételével.

Műszaki támogatás:

Meghibásodás esetén a készüléket a legrövidebb időn belül a helyszínen javítjuk. Ha a javítás határidőre nem végezhető el, cserekészüléket állítunk üzembe.

Élettartam-garancia:

Az időszakos karbantartások elvégzése esetén a készülékekhez folyamatos garanciát biztosítunk.

Teljes körű ügyfélszolgálat:

Szakmai tanácsadással, megrendeléssel vagy szervizzel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kollégáink munkanapokon 9–16 óra között várják hívását.

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000