Szolgáltatásaink

Nálunk nem érhetik kellemetlen meglepetések, szolgáltatásaink az egész ország területén egységesek és minden költséget tartalmaznak!

Platinus Aqua szervizes autó az úton

Ingyenes helyszíni szaktanácsadás

Lakossági és Üzleti ügyfeleink részére is elérhető  az ingyenes helyszíni szaktanácsadás. Műszaki kollégánk a helyi igényeket és lehetőségeket felmérve, pontos tájékoztatást tud adni a beépítés módjáról, és a felmerülő kérdésekben is az Ön segítségére tud lenni. Erre leginkább ott van szükség ahol a készülék nem átlagos felhasználás mellett fog üzemelni, vagy a kiépítése a helyszín adottságai miatt problémába ütközik. Eddigi tapasztalataink szerint még nem volt olyan eset, hogy ne sikerült volna megoldást találni a beépítésre.

Ingyenes szaktanácsadás megrendelése

Díjtalan szállítás és szerelés

Nálunk a készülék ára tartalmazza mind a kiszállítás, mind a beüzemelés költségét is, ezen felül minden szereléshez szükséges alkatrészt is grátiszban biztosítunk. Így Ön Magyarország területén fix költségen egy szakszerűen beépített készüléket kap, amit csak használnia kell.

Irodai készülékekCsaládi készülékek

Átalánydíjas karbantartás

A tervszerűen végzett karbantartási munkákat átalánydíjas rendszerben végezzük el, így Ön itt is fix költséggel tud számolni. A karbantartás díja tartalmazza a kiszállás, a munkadíj és a szűrők költségeit, grátiszként pedig minden elhasználódott alkatrészt díjtalanul kicserélünk. Műszaki kollégánk a karbantartás alkalmával műszeresen átellenőrzi a készülék és a Filmtec™ membrán állapotát,  aminek cseréje sem jelent plusz költséget. A gépet felújítva hagyja ott, úgy hogy az a következő szerviz alkalmáig stabilan működhessen.

Tervezhető költségek

A karbantartási szolgáltatásnak köszönhetően egy rendszeresen karbantartott gép esetében nem kell számolnia semmilyen plusz költséggel. Például egy átlagos családi felhasználás mellett üzemelő víztisztító készüléknél kb. 4-6 évente elkopik a tisztavíz csap, ami egy közel tízezer forintos tétel lenne. A Platinus Aqua szolgáltatásában a tervszerű karbantartásoknál ez csap automatikusan, külön díj nélkül cserére kerül.
Ugyanígy minden elhasználódott alkatrészt és tömítést kicserélnek a kollégák. Ha év közben mégis meghibásodást tapasztalna akkor sincs plusz költsége, mert a hibát díjtalanul a helyszínen javítjuk.

Karbantartás – RO-OF készülékekhezKarbantartás – RO-CSS készülékekhez

Élettartam garancia

Amennyiben meghibásodást tapasztalt, bátran keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, ugyanis a rendszeresen karbantartott Platinus Aqua készülék helyszíni élettartam garanciát élvez. Más cégekkel ellentétben a garancia érvényesítésének költségeit nálunk nem az ügyfélnek kell állnia, Műszaki kollégánk a helyszínre kiérkezve, helyben javítja meg a problémát, amennyiben ez nem lehetséges cserekészüléket biztosít, hogy Ön zavartalanul használhassa a készülékét.

Bővebben az élettartam garanciáról