Előtte

Lányunk évek óta tartó ekcémás kiütései elmúltak

Évek óta küzdünk allergiás, ekcémás és asztmás problémákkal öt gyermekünkkel. Mindenféle terápiát kipróbáltunk már, különösebb eredmény nélkül.  Néhány hónapja láttuk a Platinus Aqua víztisztító készüléket egy üzletben kiállítva, ami felkeltette érdeklődésünket. Már korábban is palackos ásványvízzel főztünk, ami rengeteg cipekedéssel és hulladékkal járt, nem is beszélve a költségekről.

Felcsillant a remény, hogy ezektől a terhektől megszabadulva otthoni előállítással a boltban kapható vizeknél tisztább, egészségesebb vizet kapunk – jóval olcsóbban.
Beszereltettük a készüléket, bioenergetizáló egységgel együtt, sőt, a hűtőszekrényünk hidegvíz-adagolóját is rákötöttük. Az eredmény néhány héten belül jelentkezett.

UtánaGyermekeink és mi magunk is szépen lassan átszoktunk az édes üdítőkről a kristálytiszta, behűtött vízre, ami bármely forrásvíz ízével vetekszik.
Különösen az idei forró nyáron tapasztaltuk a víz és az üdítőitalok közötti óriási különbséget. Azóta mindenhová magunkkal hordjuk a saját vizünket, így a napi ajánlott folyadékmennyiséget is szívesen fogyasztjuk el.

Mindegyikünk közérzete jelentősen javult és legnagyobb problémánk megoldódni látszik: lányunk évek óta tartó ekcémás kiütései elmúltak, és reméljük, vissza sem térnek.

Az sem elhanyagolható biztonságot ad, hogy a vezetékes víz gyakori fertőzöttsége miatt sem kell izgulnunk.

Pallagi László
Tárnok