Platinus Aqua szerviz

Karbantartás RO-OF, RO-OFA készülékekhez

Cikkszám: RO-SZ-OF

Magában foglalja az aktuális szűrők, szükség esetén a membrán cseréjét (az összes felhasznált alkatrészt), a készülék átvizsgálását, műszeres ellenőrzését, a munkadíjat és a kiszállási díjat.

48 260 Ft
Nettó 38 000 Ft
 

Átalánydíjas karbantartás

A tervszerűen végzett karbantartási munkákat átalánydíjas rendszerben végezzük el, így Ön itt is fix költséggel tud számolni. A karbantartás díja tartalmazza a kiszállás, a munkadíj és a szűrők költségeit, grátiszként pedig minden elhasználódott alkatrészt díjtalanul kicserélünk. Műszaki kollégánk a karbantartás alkalmával műszeresen átellenőrzi a készülék és a Filmtec™ membrán állapotát,  aminek cseréje sem jelent plusz költséget. A gépet felújítva hagyja ott, úgy hogy az a következő szerviz alkalmáig stabilan működhessen.

Az irodai víztisztító és vízadagolónál a karbantartások félévente esedékesek, amennyiben az átlagos vízfogyasztás a napi 20 litert nem haladja meg gépenként.

A készülék ennél nagyobb igényt is ki tud szolgálni ilyenkor mindössze a karbantartási periódusokat szükséges módosítani.

Tervezhető költségek, folyamatos garancia

A karbantartási szolgáltatásnak köszönhetően egy rendszeresen karbantartott gép esetében nem kell számolnia semmilyen plusz költséggel, hiszen a készüléke két szerviz között helyszíni garanciát élvez. A Platinus Aqua szolgáltatásában a tervszerű karbantartásoknál minden elhasználódott alkatrészt és tömítést kicserélnek a kollégák. Ha két szerviz között mégis meghibásodást tapasztalna akkor a készülékét külön költség nélkül a helyszínen javítjuk.

A garancia nem vonatkozik a szűrőbetétek élettartamára, mert azt jelentősen befolyásolja a nyers víz minősége.

Tulajdonságok:

  • RO-OF és RO-OFA készülékhez
  • Tartalmaz minden költséget (kiszállás munkadíj, felhasznált alkatrészek)
  • Napi napi 20 liter felhasználásig a karbantartást félévente szükséges elvégezni.
  • Rendszeres karbantartás mellett folyamatos garanciát biztosítunk a készülékre.

Kérdezzen bátran kollégánktól!

Amennyiben az eddigiek során nem talált választ minden kérdésére, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Szabó Ildikó - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat:
Szabó Ildikó
+36 30 399 5600
+36 1 323 0000
Kálmán Ernő - Platinus Aqua ügyfélszolgálat
Műszaki kérdésekben:
Kálmán Ernő
+36 30 237 0030
+36 1 323 0000