Élettartam garancia

Szeretnénk megbecsülni hűséges ügyfeleinket, ezért biztosítunk készülékeinkhez élettartam garanciát. A tervszerű karbantartások alkalmával a víztisztító készülékeket teljesen felújítjuk így Ön mindig egy jó állapotú készüléket használhat.

Minőséget hosszútávon

A legtöbben azért választják a Platinus Aqua víztisztító készülékeket, mert válogatott minőségű hollandi csatlakozókból, magas nyomáson tesztelt készülékházból, nagy kapacitású előszűrőkből és eredeti Filmtec™ membrán felhasználásával lettek összeállítva. Ez teszi rendkívül megbízhatóvá és hosszú távon is jól karbantarthatóvá a víztisztítóinkat.

Tervszerű karbantartás, a kiváló állapotú készülék titka

A Platinus Aqua készülékekhez átalánydíjas karbantartást biztosítunk, amivel nemcsak a készülékben elhasználódott szűrők cseréje biztosítható, hanem a berendezés teljes felújítást is kap! Szervizes munkatársunk műszeresen ellenőrzi a készüléket, kicseréli az elhasználódott alkatrészeket és tömítéseket, tisztítja a szűrőházakat, cseréli a szűrőket, szükség esetén fertőtlenítést végez és cseréli a fordított-ozmózis membránt is. Így Ön mindig ellenőrzött, kiváló minőségű és kristálytiszta vizet fogyaszthat.

Folyamatos garancia egy életen át

A szakszerű módon karbantartatott családi és irodai víztisztító, valamint a központi klórmentesítő készülék két szerviz között teljes körű garanciát élvez, így az Ön készülékét bármilyen probléma esetén helyben és díjmentesen javítjuk. A rendszeresen karbantartott készülék ilyen módon folyamatos garancia alatt tartható.

Hibabejelentés, Ügyfélszolgálat:

+36 1 323 0000, +36 30 399 5600
Munkanapokon 9:00-16:00 között várja hívását!